Millî Teknoloji Hamlesi Öğretmen Akademileri Yeni Dönem Başvuruları Açıldı!

Teknoloji çağında öğrenme, sonu olmayan bir serüvendir.

Biz de geleceğin en önemli mimarları olan öğretmenlerimiz ile birlikte Milli Teknoloji Hamlesi Öğretmen Akademileri’nde buluşuyoruz. Türkiye'nin teknolojik yetkinliğini ilerletmek ve etki gücü yüksek projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda öğretmenlerimizle bir arada olacağız.

Temel ve İleri Seviye şeklinde iki ayrı program oluşturulmuştur.

1. Temel Seviye Eğitimleri:
  • Tasarım ve Üretim
  • Robotik Kodlama
  • Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti

2. İleri Seviye Eğitimleri:
  • İleri Robotik
  • Havacılık ve Uzay Teknolojileri
Temel Seviye eğitimlerini almaya hak kazanan eğitmenler İleri Seviye eğitimlerine de devam edeceklerdir. İleri seviye eğitimler temel seviye eğitimlerden sonra başlayacaktır.

Eğitime hak kazanmak için eğitmenler 2 aşamadan geçeceklerdir.

1) Başvuru Aşaması
2) Teknik Bilgi Aşaması

Başvuru aşaması için eğitmenlerin sisteme üye olması ve formu doldurması gerekmektedir. Teknik Bilgi aşaması için iletilen formun doldurulması gerekmektedir.

Eğitimler haftada iki gün olacak şekilde Salı-Perşembe günleri saat 16.00-19.00 arasında yapılacaktır. Eğitimlere devam zorunluluğu bulunmaktadır. Mazeretin belirtilmesi durumunda toplam 18 hafta eğitim sürecinde toplam %15 devamsızlık hakkı (3 hafta) bulunmaktadır. Her eğitim başlığı için 1 hafta devamsızlık hakkı bulunmaktadır.

Başvuru Aşaması Eğitim Başlığı

Temel Seviye:
Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti

Son Başvuru Tarihi: 21 Mart 2024

Başvuru için tıklayınız.